Kesäpentuja laitettu tilaukseen!

7.5.2020 matkasimme Melissan kanssa Turkuun treffeille komean Seth:in luo. Treffit olivat pikaiset, mutta kovin onnistuneet. Salamarakkautta suorastaan! Nyt siis voimmekin jäädä jännityksellä odottamaan, josko tapaaminen luonnonhelmassa tuottaa pennuntuoksuista tulosta.

Melissalle tämä suunniteltu pentue on toinen. Ensimmäinen pentue syntyi 10/2018 ja siinä syntyi neljä ihanaa poikaa Travis, Eric, Pablo ja Sulo. Pojista Travis ja Eric ovat jo aloitelleet menestyksekästä näyttelyuraansa ja kaikki pojat ovat omien perheidensä silmäteriä!

Tässä hieman kuvia vanhemmista:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s